Recruitment Consultant

Werken als Recruitment Consultant bij dé sourcing specialist van Nederland: kom het team van Cooble versterken! Als Recruitment Consultant is jouw taak om bestaande klantrelaties verder uit te diepen en nieuwe klanten te acquireren. Je profileert Cooble als de specialist binnen het werkveld en brengt inzicht in het strategische belang van het sourcen. Ben jij de nieuwe, toegewijde collega die wij zoeken? Lees dan snel verder.

Klinkt dit als jouw nieuwe functie?

Als Recruitment Consultant help je bestaande en potentiële opdrachtgevers verder. Recruitment is voor jou een écht vak en je geniet van het maken van het beste voorstel voor organisaties. Naast het actief behouden van bestaande en het winnen van nieuwe opdrachtgevers, draai je je hand ook niet om voor de daadwerkelijke uitvoering.

Een belangrijk onderdeel van jouw rol is het naar boven halen van de echte recruitment/sourcing-uitdaging. Niet altijd gericht op die ene vacature, maar met een focus op het grotere geheel. Welke opties heb jij die je kunt aanbieden? Wat heeft de klant zelf al gedaan? Hoe ziet de specifieke arbeidsmarkt voor deze partij eruit? Dit zijn een aantal voorbeelden van de vragen die jij jezelf gaat stellen.

En als kers op de taart verdiep jij je graag in alle nieuwste trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Daarnaast werk je nauw samen met team Sourcing, ben je een echte netwerker én bouw je mee aan het merk Cooble.

Hier herken jij jezelf in:

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding;
 • Minimaal drie jaar werkervaring in Recruitment en/of Sales;
 • Een bewezen track record op het gebied van relatiebeheer en verkoop;
 • Fulltime beschikbaar (32 uur is bespreekbaar);
 • Een enthousiaste, proactieve en leergierige werkhouding;
 • Uitstekende Nederlandse en Engelse communicatie skills.

What else?

 • Superteam;
 • Geen maximum aantal vakantiedagen;
 • Zeer flexibel werken (zowel qua locatie als tijden);
 • Een mooi clubhuis in het hart van ‘s-Hertogenbosch;
 • Een passend salaris, een stimulerende bonusregeling en alle gereedschappen die je nodig hebt om succesvol te zijn.

Maar wie zijn wij?

Wij zijn Cooble. Dé specialist op het gebied van sourcing. Cooble bestaat uit 14 Super Sourcers, ofwel onze Cooblers. Samen vinden we onvindbaar talent. Want wij geloven dat talent overal is – zolang je ze weet te vinden en verleiden op de juiste manier.

Het team van Cooble, onze Cooblers, hebben een specifiek DNA. Ze hebben mensenkennis, zijn betrokken, lekker positief en zijn non-stop bezig om bedrijven klaar te stomen voor de wereld van (over)morgen. Cooblers durven een tikkeltje eigenwijs te zijn. Zij geloven oprecht dat recruitment een niet op zichzelf staande actie is maar het resultaat is van een proces.

Word onze nieuwste Coobler!

Ben jij de aanvulling op ons team die wij zoeken? Twijfel niet en solliciteer nu! Wie weet zien we je binnenkort terug tijdens een kennismakingsgesprek. Je mag je sollicitatie richten aan Milou Verhoeks via milou@cooble.nl. Ze ziet je sollicitatie graag tegemoet!

Milou Verhoeks

Super Sourcer

Indy Kames -
Sourcing Consultant

Waarom? Daarom! Indy houdt zich niet alleen bezig met de hoe en wat van een nieuwe opdracht, maar houdt zich ook bezig met waarom deze opdracht er nu is. Ze verdiept zich dan ook graag in het bedrijf en de bedrijfsvoering om volledig op de hoogte te zijn van de situatie. De opdracht is voor Indy namelijk alleen geslaagd wanneer ze zeker weet dat de beste kandidaat is gevonden en de klant helemaal tevreden is. En contact met de kandidaten? Dat neemt ze serieus, waarbij persoonlijk en goed contact centraal staan voor een fijne communicatie. Indy kan niet alleen met Nederlandse klanten en kandidaten overweg, dankzij haar opleiding European Studies weet ze ook als geen ander hoe ze overweg kan met internationale klanten en kandidaten.

Eva de Vries -
Sourcing Consultant

Licht uit. Zelfspot aan. Dat is hoe Eva in het leven staat, ze is namelijk altijd haarzelf met een beetje zelfspot. Daardoor voelen mensen zich al vaak snel op hun gemak bij haar in de buurt. Daarnaast voelt ze goed aan wanneer het tijd is om gedisciplineerd te werk te gaan en is ze ook prestatiegericht. Een werkdag is voor Eva dan ook geslaagd wanneer ze heeft bereikt wat ze wilde en weet dat ze alles eraan heeft gedaan om haar doel te bereiken. Door haar wedstrijdmentaliteit is ze klaar voor elke uitdaging! Dat past goed bij Cooble.

Ook in haar vrije tijd staat ze klaar voor een uitdaging. Elk jaar fokt ze namelijk veulens uit een van de betere merrielijnen van Nederland om ze vervolgens te verkopen. Ze brengt dan ook veel tijd door met haar paarden en haar zoontje.

Precious Griffith -
Sourcing Consultant

Oog voor detail heeft ze zeker! Precious was voordat ze begon met haar werk bij Cooble namelijk Moleculair Biologisch Ingenieur. Haar wereld werd haar toch iets te klein in het laboratorium waardoor ze de stap heeft gemaakt naar Sourcing Consultant. En dat doet ze goed. Precious let er niet alleen op of iemand aan alle eisen voldoet voor een functie, maar ook of iemand een cultural fit is. Past een nieuwe medewerker ook écht in de cultuur van een organisatie? Talent kan volgens haar namelijk alleen floreren als het op de juiste plek zit. Zo verheft ze sourcing naar een nieuw niveau.

Precious is zelf ook een organisatietalent. Hierdoor organiseert ze met veel plezier game- en filmavonden of heerlijke diners voor haar naasten. Daarnaast reist ze ook graag de wereld rond en werkt ze op dit moment zelfs vanuit Thailand! Dat is nog eens digital nomading.

Kyra Horn -
Sourcing Consultant

Met vol gas gaat Kyra aan de slag en heeft ze binnen de kortste keren de pipeline gevuld. Door haar jonge moederschap weet ze namelijk als geen ander hoe je efficiënt kan multitasken en prioriteiten moet stellen. Hierdoor kan ze vaak al snel beginnen met haar favoriete onderdeel, de persoonlijke benadering. Met haar empathisch vermogen en nuchterheid weet ze de kandidaten te verrassen. Ze biedt namelijk graag een luisterend oor en denkt mee over de toekomst. Hierbij vertelt ze eerlijk en duidelijk hoe de situatie in elkaar steekt om zo de beste match te kunnen vinden tussen bedrijf en kandidaat.

En heeft ze dan een succesvolle sourcingdag gehad? Dan zingt zij haar hoogste lied. Letterlijk, want Kyra kan goed zingen. Zo heeft ze in het verleden opgetreden als zangeres en zelfs een aantal prijzen gewonnen.