Soms moet je gewoon zeggen waar je mee zit

Categorieën: Nieuws

We stelden Fieke Kivits, sourcing consultant, een aantal vragen over haar werk bij Cooble. Het enthousiasme is in Fiekes stem te horen en slaat vrijwel altijd over op de ander. En dat zien we natuurlijk graag bij Cooble.

Vertel eens iets over de rol die je hebt binnen Cooble
In juni 2019 ben ik bij Cooble gaan werken als Sourcing Consultant. Nu, ruim een jaar later, werk ik hier nog steeds met veel plezier en enthousiasme.
Enthousiasme is iets wat ik ook graag terug laat komen in mijn werk. Ik wil er graag voor zorgen dat ik kandidaten enthousiast maak over de functie waar ik ze voor benader.
Dit doe ik onder andere door vooral mezelf te blijven, kandidaten hebben dan ook echt Fieke aan de telefoon tijdens een eerste kennismaking.
Ik krijg er dan ook energie van als ik na het gesprek te horen krijg dat de kandidaat het een fijn gesprek vond.

Wat waren voor jou tot nu toe de highlights?
Als ik terug kijk op het jaar dat ik werkzaam ben bij Cooble is een van de hoogtepunten toch wel de uitjes die we met het team doen. Het werk wordt dan even vergeten en we leren elkaar echt kennen.
Van koken tot schaatsen, maar ook lekker wat drinken. Het is altijd gezellig met het Cooble team. Zelfs een online bedrijfsuitje zit nog vol met sfeer en gelach.

Waarom ben je bij Cooble komen werken?
Ik was opzoek naar iets nieuws met een toffe uitdaging erin. Tijdens mijn eerste gesprek kreeg ik meteen het goede gevoel. Er is veel kennis binnen Cooble en er is vanaf dag 1 vertrouwen. Dit stelde mij op mijn gemak. Ik was klaar om mezelf verder te gaan ontwikkelen en Cooble leek toen en is nog steeds de juiste plek.

Wat zijn de belangrijkste dingen die je tot nu toe hebt geleerd?
Ik heb vooral geleerd dat het niet gek is om eens een mindere dag te hebben.
In een team zoals dat van Cooble wordt je altijd geholpen als het even nodig is. Soms moet je gewoon zeggen waar je mee zit of dat je even niet lekker in je vel zit.
Naast dat persoonlijke leerpuntje heb ik ook veel over het sourcing en recruitment vak geleerd, je moet out of the box denken, niet meteen opgeven en nieuwsgierig zijn.

Wat zou je mee willen geven aan mogelijke toekomstige collega’s?
Heb vertrouwen in je eigen kunnen en de ondersteuning van Cooble. Ga voor de uitdagingen die het vak te bieden heeft, hier leer je ontzettend veel van.
En buiten dat je er veel van leert is het ook nog een mooi zetje in je rug als het weer is gelukt om de juiste kandidaat te vinden. Het is mooi om daar betrokken bij te zijn.

Reageer

Fieke Kivits
Auteur
Fieke Kivits
Publicatie datum
17-8-2020 10:00
Deel dit artikel
Cooble gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.