Workshop Recruiters United Event

Categorieën: Nieuws

Milou Verhoeks, Partner & Sourcing Geek bij Cooble, spreekt op het Recruiters United event op 24 Maart over hoe een kandidaat te overtuigen die je hebt gesourced.

Een reply-rate van meer dan 50% op jouw berichten aan gesourcde kandidaten, daar teken je toch voor als recruiter? Toch blijft menigeen hangen op een schamele 15% tot 30% en dat betekent dat het overgrote deel van je berichtjes verdwijnt tussen de vele mails, of nog erger in deletet items. En dat terwijl sourcen door 68% van de werknemers wordt genoemd als ‘topprioriteit voor recruitment’.

Sourcing-geek Milou Verhoeks verzond afgelopen jaar al meer dan 6.500 berichten en scoort een indrukwekkende reply-rate van 52%. Tijdens deze workshop zet ze je aan het werk én aan het denken als het gaat om: hoe benader ik een kandidaat? Welk medium (telefoon, mail, LinkedIn) zet ik in? Schrijf ik een lang of juist kort bericht? Hoe zet ik een safety-type, jobhopper of tech nerd aan tot actie? Want zoals Milou zegt: ‘Het sourcen is de laatste jaren zoveel makkelijker gemaakt door alle platforms, het geheim van een hoge reply-rate zit ‘m nu in: hoe overtuig ik deze gesourcde kandidaat?’

Naast deze interessante workshop zijn er deze dag nog veel meer workshops te volgen. Wil jij ook naar het event meld je dan nu hier (https://recruitersunited.com/events/recruitment-workshops-2020/ ) aan!

blog_image:article_cooble_15821191015e4d38bd75db2.jpg:end_blog_image

Reageer

Milou Verhoeks
Auteur
Milou Verhoeks
Publicatie datum
19-2-2020 14:20
Deel dit artikel
Cooble gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.