Het Cooble- proces

De zoektocht naar unicorns is maatwerk. Start je met ons de zoektocht? Dan gaan we altijd op een persoonlijke en creatieve manier te werk. Want wij geloven dat talent overal is. Je moet het alleen weten te vinden. Op de juiste plek. Op het juiste moment.

Het stappenplan

Benieuwd naar het Cooble-proces? In deze stappen vinden wij jouw unicorn. Stap 1 t/m 3 doorlopen we gegarandeerd samen. Op zoek naar meer? Geen probleem. We zetten altijd dat stapje extra om jouw unicorn te vinden.

Kennismaking
en intake

Doelgroepenanalyse​

Sourcing: vinden en verleiden

Eerste screening​

Introductie kandidaten

Selectieproces​

Kennismaking en intake

Leuk dat we gaan samenwerken! Wij maken graag kennis met je en doen indien mogelijk meteen een intake. Voor ons is het belangrijk om te weten wat jij precies zoekt. Daarom stellen wij jou de vragen om erachter te komen hoe wij de perfecte boolean search kunnen loslaten om jouw unicorn te vinden. 

Doelgroepenanalyse

Wij denken graag mee vanuit onze expertise die wij per doelgroep hebben opgedaan. Wij bekijken hoe groot jouw doelgroep is, waar deze graag gevonden wordt en hoe wij deze het beste kunnen benaderen. Daarna geven wij aan wat de haalbaarheid en het tijdsbestek is van de zoektocht naar jouw gewenste kandidaat. 

Sourcing: vinden en verleiden

Het vinden van jouw unicorn. Wij zoeken jouw kandidaat op verschillende kanalen middels een boolean search, een x-ray search of wat ook maar nodig is. Daarna verleiden wij jouw unicorn met een persoonlijk bericht door middel van de juiste verleidingsstrategie. 

Eerste screening

Heb je liever dat wij ook de eerste screening doen? Dat is geen probleem. Tijdens dit gesprek vragen wij de belangrijkste informatie van de potentiële kandidaat. Tevens weten wij de kandidaat te verleiden als hij nog twijfels heeft. Toch liever de eerste screening zelf doen? Dan plannen we het gesprek in jouw agenda.

Introductie kandidaten

Hebben wij na de screening een geschikte kandidaat op het oog? Dan introduceren wij de kandidaat met een cv en een gespreksverslag. Zo kun jij de kandidaat verder gemakkelijk door jouw recruitmentproces heen walsen. 

Selectieproces

Wij voeren het selectieproces naar wens uit. Een 1e gesprek, een 2e gesprek, een assessment of een arbeidsvoorwaardengesprek? Dat kan allemaal. Hoever wij daarin gaan, bepaal jij helemaal zelf. 

It's a Match

Weve found your unicorn! De juiste en vooral de beste kandidaat is gevonden: op naar de volgende. Sourcing is immers net als zaaien, er kan waarschijnlijk nog veel meer geoogst worden!