WIJ ZIJN COOBLE

Cooble is sourcing, recruitment en employer branding ineen. Het hele pakket onder 1 dak. Praktisch en de beste optie om snel slagen te maken. We zijn er voor iedereen. Grote en kleine organisaties die hulp kunnen gebruiken om talent te werven. Junior-, medior- of seniortalent dat een mooie carrièrestap wil zetten. We helpen graag. Met 8 specialisten bieden we maatwerk. Is externe hulp nodig? Ons netwerk met externe specialisten en partners is groot en groeit. En daar profiteert iedereen om ons heen van.

Wat doen we (niet)!

Wat we doen? Veel. En veel ook niet. Geen post and pray-aanpak in de hoop dat een toevallige passant een geschikte kandidaat is. Niet klakkeloos meegaan met onze klanten, wel tegengas bieden wanneer het moet. Niet de vraag centraal stellen, maar de mens en de oplossing van die vraag. Dát is Cooble.

Onze vakgebieden

Waar wij ons in hebben gespecialiseerd? Veel! Met een breed georienteerd team van vakspecialisten durven wij te zeggen dat wij elke uitdaging aan durven gaan. Wat wij zien vanuit ons verleden is dat wij de meeste expertise hebben in de volgende vakgebieden : IT, Software, Bouw & Infra, Engineering, Supply Chain & Data. Wij doen het net even anders. Voorop staat dat die lastige vacature zal worden ingevuld, linksom of rechtsom en natuurlijk tevreden kandidaten. Dát is Cooble.

Ons Clubhuis

We werken landelijk, al staat ons ‘clubhuis’ in Den Bosch. Clubhuis horen we je denken? Ja. Want op een kantoor worden enkel beslissingen gemaakt, een clubhuis is er om met elkaar te praten. En dat doen we. Praten over ons vak, wat ons opvalt en wat we tegen zijn gekomen. Daar leren we van. En daar worden wij – en onze klanten en kandidaten – beter van.

Het Cooble Team

Vol trots en allemaal met een eigen missie. Graag stellen wij je voor aan de kracht van Cooble: ons team. Met deze experts in huis staan we altijd voor je klaar.

Jan Karel Sindorff - Partner

Genieten van de goede dingen in het leven, zoals uitgebreid koken en tijd met zijn gezin doorbrengen. Dat doet Jan Karel het liefst. Maar vergis je niet, hij gaat net zo lief aan de slag voor Cooble. Om het verschil te maken voor de klant en om Cooble verder te ontwikkelen. Hoe hij dat het liefste doet? Door dieper in te gaan op vragen en opdrachtgevers, of werkzoekenden voor langere tijd blij te maken. Net even verder doordenken over een opdracht en een andere invalshoek vinden, om daarmee grote dromen waar te maken. 

Wie Jan Karel goed kent, moet het ermee eens zijn wanneer hij zichzelf als creatief en nieuwsgierig omschrijft. Tikkeltje eigenwijs misschien, omdat hij niet snel overtuigd is van de oplossing die voor de hand ligt. Nee, Jan Karel gaat op onderzoek uit om tot die oplossing te komen. Hij wil weten wat er speelt in de recruitmentwereld, trends ontdekken en nieuwe partijen leren kennen. Als de laptop aan het einde van dag wordt dichtgeklapt, dan heeft Cooble weer een stap gemaakt. Waarnaar? Naar de dag dat het werkwoord cooblen synoniem is voor recruitment.

Milou Verhoeks - Partner & Sourcing Geek

Haar extreme passie voor recruitment en sourcing was voor Milou dé aanleiding om Cooble op te richten. Van begin af aan heeft ze met een open en eerlijke houding gebouwd aan de organisatie tot wat die nu is. Eigenschappen die Cooble uitstralen én die volgens haar ontzettend belangrijk zijn in de recruitment. Inmiddels is ‘cooblen’ uitgegroeid tot een begrip. Wat Milou daaronder verstaat? Werken aan de meest gave projecten met ondernemende collega’s die dezelfde passie delen. Voor haar is er niets mooiers dan op deze wijze ondernemen. 

Nou ja, niets… Naast het ondernemerschap mag ze graag snowboarden, reizen en netflixen. Haar manier om te ontspannen. Toch is ze weer blij als ze haar collega-Cooblers terugziet op kantoor. Want het familiegevoel van Cooble, daar kan geen vers besneeuwde bergtop of goede film tegenop. En als ze klanten of kandidaten blij kan maken, soms zelfs verrassen, dan is haar dag helemaal geslaagd. Alsof het een film met een happy end is. 

Femke Sleutjes - Recruitment Consultant

Recht door zee is Femke zeker. En als ze met kandidaten praat, gaat ze geen vraag uit de weg: met een eerlijk, oprecht gesprek is immers iedereen beter af. Ongetwijfeld hebben haar reizen naar verre landen en culturen die open houding versterkt. Daarmee weet ze als geen ander kandidaten op hun gemak te stellen. Te enthousiasmeren met haar eigen enthousiasme. Zo treedt ze ook klanten tegemoet. Wat is het echte verhaal achter het bedrijf? Alles draait immers om het juiste DNA van zowel organisaties als mensen. En natuurlijk om de match, het liefst een langdurige.

Fijn dat ze alle vertrouwen en vrijheid van Cooble krijgt om haar werkdoelen te bereiken. Hoe ze het doet, mag ze helemaal zelf weten. Dat geeft veel energie. Die kan Femke dan weer kwijt in muziek, dans en wandelen in de natuur. Zo laadt ze zich weer optimaal op voor een volgende succesvolle match.

Sanne Roffel - Sourcing Consultant

Oktober 2017: Sanne stapt voor het eerst het Cooble-kantoor binnen en kijkt om zich heen. ‘Ha, fijn, denkt ze; met deze mensen gaan we stappen zetten.’ Doorzetter en perfectionist als ze is, wordt Sanne pas echt gelukkig als een moeilijke opdracht met succes wordt afgerond. Dan gaat de kurk van de fles, want successen vier je bij Cooble met elkaar. Nooit opgeven, ook al lijkt de vacature nog zo moeilijk in te vullen. Het is Sanne ten voeten uit. 

 

Samen werken aan mooie opdrachten en elkaar ondersteunen waar nodig. En daarmee bedoelt Sanne ook écht helpen. Ze houdt ervan om eerlijk en oprecht te zijn. Om door te vragen als iets niet geheel duidelijk is en om kandidaten te leren kennen. Soms door zelfs buiten de lijnen te denken. Toch vind je Sanne ook binnen de lijnen, tijdens een goed potje volleybal in een misschien wel net zo’n hecht team. Een echte teamspeler dus, die Sanne. Zo’n iemand hebben we er graag bij. 

Simone van de Laak - Sourcing Consultant

Het is een drietrapsraket voor Simone: kandidaten blij, klanten blij en dus Cooblers blij. Een simpele filosofie die keer op keer werkt. Hoe ze dat voor elkaar krijgt? Altijd bereikbaar zijn voor iedereen. Gewoon voor een update in het proces of om inhoudelijk te sparren. Ze vindt het belangrijk dat de lijnen zo kort mogelijk zijn en blijft op die manier betrokken bij wat er speelt. Elke situatie met een neutrale blik observeren om vervolgens de best mogelijke match te maken: dat is sourcen zoals Simone het ziet. 

Als een ware detective gaat ze op onderzoek uit. Een goede inhoudelijke check op de achtergrond van kandidaten is essentieel om de juiste personen te selecteren. En die kandidaten? Die weet ze met oprechte interesse in hun ambities een reëel beeld te schetsen over wat ze mogen verwachten. Alles in overleg, voor de perfecte match. Gebeurt thuis trouwens ook. Want hoe Simone haar quality time met haar gezin doorbrengt, hangt vooral af van wat haar 2 jongens willen. Hoe dan ook, de uren vliegen voorbij! 

Zoe Jaarsma - Sourcing Consultant

Pas maar op: Zoë weet precies hoe ze een low kick of een uppercut uit moet delen. Gelukkig doet ze dat alleen in de sportschool, waar ze graag mag kickboksen. Heerlijk alle energie er even uitgooien. Als sourcing consultant staat ze overigens ook haar ‘mannetje’. Haar geheim? Goed inlezen in wat kandidaten nu écht willen en de juiste vragen stellen. Klinkt simpel misschien, maar Zoë heeft het tot een kunst verheven. En als die ene kandidaat besmet is geraakt met Zoës enthousiasme, dan is er geen weg meer terug. Niet voor niets noemt ze haar enthousiasme een van haar sterkste punten. 

Bakken. De ándere grote hobby van Zoë. Misschien wel goed te vergelijken met een sollicitatieproces. Met een mooie baan als eindproduct en de ingrediënten in de vorm van de kennis en kunde van kandidaten. Dan kijken hoe het mengt met de organisatie. Even laten rijzen en voilà, klaar is Kees. Of Zoë in dit geval. Ze vindt het geweldig om bij dit proces betrokken te zijn. Een brug slaan tussen klant en kandidaat en mensen gelukkig maken in hun werk: dát is Cooble voor haar. 

Lonneke van der Sanden - Sourcing Consultant

Een lang en gelukkig huwelijk op zakelijk gebied. Zo ziet Lonneke haar samenwerking tussen de klanten en kandidaten het liefst. En daar steekt ze behoorlijk wat tijd in. Want net zoals bij iedere relatie moet je elkaar wel echt door en door kennen. Dus niet alleen de wensen van de kandidaat, ook wat voor profiel de klant zoekt voor hun vacature. Lonneke is niet voor niets afgestudeerd op het gebied van relatiemanagement. Deze vaardigheden komen goed van pas bij het maken van de juiste match.

Sourcen, onderzoeken en samenbrengen. Dát is nog eens multitasken. Daar blinkt Lonneke in uit. Het liefst door persoonlijk en informeel te communiceren. Ze bokst het wel voor elkaar. Letterlijk, want ze bokst in teamverband, doet mee aan crossfit en maakt graag een lange wandeling met vrienden.

Fieke Kivits - Sourcing Consultant

Alsof het niets is… Keihard werken bij Cooble om de beste mensen voor de mooiste bedrijven te vinden en nog eens een studie Integrale Veiligheidskunde volgen. Fieke doet het gewoon en houdt genoeg energie over om haar tegenstanders van de squashbaan te slaan. Haar sterkste eigenschap is misschien wel haar doorzettingsvermogen. Of ze nu achter staat in een set, of als de zoektocht naar de ideale kandidaat langer duurt dan gehoopt, ze geeft nooit op. Doelen zijn er om te worden bereikt, ook al is daar soms een grote omweg voor nodig. 

Een omweg? Ja, het heet niet voor niets een ‘stapje extra doen’. Even bellen om te achterhalen wie de persoon achter het LinkedIn-profiel is. Het enthousiasme is in Fiekes stem te horen en slaat vrijwel altijd over op de ander. En dat zien we natuurlijk graag bij Cooble. Want hoe meer mensen geïnspireerd worden door de banen die wij in de aanbieding hebben, hoe blijer onze opdrachtgevers worden. Het mes snijdt in dit geval aan 2 kanten, want ook het bedrijf vinden dat het beste bij een persoon past, is volledig aan Fieke toevertrouwd. 

Raquel van Gool - Sourcing Consultant

De geheime formule van Raquel om de beste match te realiseren tussen klant en kandidaat? Simpel. Ze leert het vakgebied waar de kandidaat in werkt zo goed kennen, dat ze er uitgebreid over kan meepraten. Vervolgens richt ze als een zakelijke cupido haar pijlen op de beste werkgever. Zo heeft een klant snel de vacature gevuld en voelt de kandidaat zich er helemaal thuis. Win-win! 
 

 

Daar blijft het niet bij voor Raquel. Naast dat ze zich sierlijk beweegt in het maken van de beste match, laat ze haar elegantie ook graag zien als kunstschaatsster. Het maakt niet uit in welke omgeving ze zit. Raquel weet altijd de juiste balans te vinden. Of dat nu op de werkvloer, de schaatsbaan óf bij haar opleiding Cognitive & Clinical Neuroscience is maakt geen verschil. Haar motivatie om uit te blinken in alles wat ze doet, is ongeëvenaard. 

Sanne van der Heijden - Sourcing Consultant

Met een positieve mindset kom je ver. Doelgericht, en met een flinke dosis doorzettingsvermogen, probeert Sanne vacatures bij opdrachtgevers in te vullen. Niet denken in problemen, maar juist in oplossingen. Sanne is een frisse professional met een jonge geest die goed kan inspelen op de intrinsieke motivatie van kandidaten door middel van een open en eerlijk gesprek. Door haar studie aan de Hoge Hotelschool weet ze niet alleen kandidaten, maar ook opdrachtgevers te verrassen met haar servicegerichte houding en professionaliteit.


Leuke gesprekken met collega’s, opdrachtgevers en kandidaten. Geen gesprekken met een script, maar een oprechte klik: daar krijgt Sanne energie van! Ze houdt van reizen en is een echte Bourgondiër. En alle overgebleven energie na een geslaagde werkdag? Die steekt ze in haar passie: paardrijden volgens de Western Discipline op haar eigen paard. 
 

Laura Roetgerink - Sourcing Consultant

Nieuwsgierig, analytisch, en oprecht geïnteresseerd. Met deze kwaliteiten en een master bedrijfskunde in de pocket duikt Laura volledig in de bedrijfsprocessen van klanten. Hierdoor weet ze als geen ander de recruitmentvraag te voorspellen en duurzaam in te vullen. Zodra ze alles weet voor haar volgende zoektocht gaat ze op zoek naar het schaars talent. Maar niet alleen de klanten onderzoekt ze met veel plezier. Ze leert de kandidaten graag goed kennen om zo de juiste match te vinden. Een medewerker is namelijk pas van waarde wanneer deze volledig op zijn of haar plek zit. Hiervoor verdiept Laura zich graag in de arbeidsmarkt en blijft ze op de hoogte van de actualiteiten.


Naast het uitpluizen van een bedrijfscultuur reist Laura ook graag naar anderen landen om hun culturen te ontdekken. Daarnaast heeft zij zich tijdens de coronacrisis veel verdiept in koken. Zo waant zij zich alsnog in buitenlandse sferen wanneer er even niet te reizen valt.  
 

Amine Taidouch - Sourcing Consultant/ Stagiair

Amine is tijdens zijn studie Human Resource Management met een minor in Arabische Taal en Cultuur volledig ondergedompeld in de wereld van taal en communicatie. Hierdoor is hij een échte netwerker geworden en doet hij in zijn vrije tijd niets liever dan socializen. Met zijn enthousiasme en overtuigingskracht weet hij dan ook veel te betekenen voor de mensen om zich heen. Niet alleen bedrijven en kandidaten, maar ook zijn collega’s, vrienden en familie schiet hij met veel plezier te hulp. Hiervoor probeert hij in de schoenen van zijn gesprekspartner te staan om volledig te begrijpen hoe de ander zich voelt. Zo vindt hij uit welke behoeften erbij komen kijken en kan hij tot verschillende oplossingen komen. En is het probleem succesvol opgelost? Dan kan zijn dag niet meer stuk.

Tijdens zijn stage bij Cooble houdt hij zich bezig met diverse recruitment werkzaamheden en vraagstukken. Van sourcing tot zelf onderzoek uitvoeren, Amine is van alle markten thuis en staat te springen om nóg meer kennis op te doen. Aan het einde van een geslaagde dag gaat Amine voldaan naar huis en komt hij tot rust met wat tijd alleen of met familie, of gaat hij even joggen met zijn vrienden.
 

Cooble gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.