Cooble is Recruitment.

Cooble is the next step in recruitment & sourcing. Cooble is your all-in-one service partner. Cooble is powered by people. People matter!

Bekijk onze vacatures

Cooble is Recruitment.

Login / Registreren

Onze vacatures

Vacatures
inSon en Breugel
Administratief medewerker Kranen en Werkmaterieel
Het betreft een functie van minimaal 24 uur. Voor deze functie is het belangrijk dat je van herhalende - steeds terugkerende werkzaamheden houdt, waarbij het erg belangrijk is dat je zeer nauwkeurig werkt. Het is een pre wanneer je affiniteit hebt met kranen en werkmaterieel. Als administratief medewerk(st)er binnen de afdeling Kranen en Werkmaterieel van TÜV Nederland bestaat jouw rol uit klanten helpen betrouwbaarheid aan te tonen met certificering, keuring, inspectie, CE markering, training en opleiding, of je gedreven collega's ondersteunen met deze activiteiten. Om deze functie optimaal uit te kunnen voeren is het belangrijk dat je als persoon administratief goed onderlegd bent. Je kunt goed multitasken en er wordt van je verwacht dat je erg nauwkeurig kunt werken, flexibel en stressbestendig bent en dat je uitdagingen niet uit de weg gaat. De dagelijkse activiteiten van de afdeling Kranen en Werkmaterieel van TÜV Nederland bestaan uit keuring en inspectie van arbeidsmiddelen en machines, zoals hijs en hefmiddelen. Samen maken jullie je sterk voor de veiligheid en betrouwbaarheid van organisaties, de leefomgeving, overheid en samenleving.  Meer dan 230 klantgerichte, vakkundige professionals maken onderdeel uit van de informele, sociale bedrijfscultuur die je bij TÜV Nederland aantreft. TÜV Nederland is onderdeel van de internationale TÜV NORD GROUP. Zij is in meer dan 70 landen actief met ruim 13.000 werknemers.  
Geplaatst: 07-04-2020
inSon en Breugel
Administratief Medewerker
Het betreft een administratieve functie van minimaal 24 uur, maar onze voorkeur gaat uit naar iemand die 32 uur of 40 uur per week kan werken. Binnen deze functie kun je veel van je eigen administratieve talent laten zien, doordat je veel eigen verantwoordelijkheid hebt en je de mogelijkheid krijgt om de administratie naar eigen inzicht mee op te zetten. Als administratief medewerk(st)er van TÜV Nederland ondersteun je de afdeling Security Risk Inspections en de afdeling Elektrotechnische Inspecties. Jouw rol bestaat uit klanten helpen betrouwbaarheid aan te tonen met certificering, keuring, inspectie, CE markering, training en opleiding, of je gedreven collega's ondersteunen met deze activiteiten. Om deze functie optimaal uit te kunnen voeren is het belangrijk dat je als persoon zowel administratief als organisatorisch goed onderlegd bent. Je kunt goed multitasken en er wordt van je verwacht dat je erg nauwkeurig kunt werken, flexibel en stressbestendig bent en dat je uitdagingen niet uit de weg gaat. De dagelijkse activiteiten van de afdeling Security Risk Inspections van TÜV Nederland bestaan uit beveiliging van systemen en inspectie van verzekeringen. Voor Elektrotechnische Inspecties bestaan deze uit keuring en inspectie van elektrotechnische producten, zoals zonnepanelen, meterkasten, stopcontacten et cetera, voor klanten.  Meer dan 230 klantgerichte, vakkundige professionals maken onderdeel uit van de informele, sociale bedrijfscultuur die je bij TÜV Nederland aantreft. TÜV Nederland is onderdeel van de internationale TÜV NORD GROUP. Zij is in meer dan 70 landen actief met ruim 13.000 werknemers.
Geplaatst: 07-04-2020
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Opdrachtgevers

 

Waar onze kracht ligt

Sourcing 2.0

Een onmisbaar fenomeen in de zoektocht naar talent: sourcing. Bij Cooble is dat meer dan het combineren van zoektermen. Nieuwe technieken en methodes: wij zitten er bovenop en creëren nieuwe inzichten. Voor onszelf en voor anderen. Cooble helpt op alle mogelijke manieren. Van het sourcen van talent tot aan het opleiden van de beste sourcers van morgen. Met kennis en kwaliteit op een efficiëntere wijze talent vinden. Cooble wijst je de weg.
Daar houdt het niet bij op. Vinden is 1, talent op verrassende wijze benaderen is 2. Misschien wel het belangrijkste onderdeel van het sourcen. Geen kant-en-klaar berichtje, maar maatwerk per persoon. Dat is de strategie die telt. Voor elke organisatie en doelgroep een andere aanpak. Cooble snapt waarom.
Dit doen we als het gaat om sourcen:
- strategieontwikkeling.
- opzetten van talentpools.
- adviseren over sourcing technologieën.
- trainen van (aanstormende) sourcers.

Recruitment 2.0

Heb je het over recruitment, dan heb je het over ons. Bij Cooble hebben we de experts in huis die de stap naar verdere professionalisering durven te zetten. En vooral ook kúnnen zetten. Op elk niveau, voor organisaties met of zonder recruitmentafdeling. Geen standaardverhaal of -aanpak, wel advies op maat en een heldere strategie. We laten niets aan het toeval over.

Wij hebben de laatste ontwikkelingen op de huidige arbeidsmarkt paraat. Daarmee staan organisaties die onze hulp inroepen al met 1-0 voor. Inspelen op de laatste trends met de nieuwste middelen en advies van de beste mensen uit het vak. Dat is hoe we het doen. Hoe jij het wil? Dat is aan jou. Bij Cooble horen we graag wat je nodig hebt.
Dit doen we als het gaat om recruitment:
- werving en selectie van personeel.
- opzetten van recruitmentafdelingen.
- begeleiden/coachen van recruitmentmanagers.
- ontwikkelen van recruitmentstrategieën.
- adviseren en inregelen van recruitmenttechnologieën.
- trainen en ontwikkelen van (nieuwe) recruiters.

De kracht van Cooble

Jan Karel Sindorff

Partner

Milou Verhoeks

Partner

Mignon Coolegem
Recruitment Associate
Simone van de Laak
Sourcing
Sanne Roffel
Sourcing
Fieke Kivits
Sourcing
Suzan Lips
Sourcing
Zoe Jaarsma
Sourcing
Lonneke van der Sanden
Sourcing
Cooble gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.