Wij zijn Cooble

Vol trots en allemaal met een eigen missie. Graag stellen wij je voor aan de kracht van Cooble: ons team. Met deze experts in huis staan we altijd voor je klaar.

Jan Karel Sindorff - Partner

 

Genieten van de goede dingen in het leven, zoals uitgebreid koken en tijd met zijn gezin doorbrengen. Dat doet Jan Karel het liefst. Maar vergis je niet, hij gaat net zo lief aan de slag voor Cooble. Om het verschil te maken voor de klant en om Cooble verder te ontwikkelen. Hoe hij dat het liefste doet? Door dieper in te gaan op vragen en opdrachtgevers, of werkzoekenden voor langere tijd blij te maken. Net even verder doordenken over een opdracht en een andere invalshoek vinden, om daarmee grote dromen waar te maken.

Wie Jan Karel goed kent, moet het ermee eens zijn wanneer hij zichzelf als creatief en nieuwsgierig omschrijft. Tikkeltje eigenwijs misschien, omdat hij niet snel overtuigd is van de oplossing die voor de hand ligt. Nee, Jan Karel gaat op onderzoek uit om tot die oplossing te komen. Hij wil weten wat er speelt in de recruitmentwereld, trends ontdekken en nieuwe partijen leren kennen. Als de laptop aan het einde van dag wordt dichtgeklapt, dan heeft Cooble weer een stap gemaakt. Waarnaar? Naar de dag dat het werkwoord cooblen synoniem is voor recruitment.Milou Verhoeks - Partner

 

Haar extreme passie voor recruitment en sourcing was voor Milou dé aanleiding om Cooble op te richten. Van begin af aan heeft ze met een open en eerlijke houding gebouwd aan de organisatie tot wat die nu is. Eigenschappen die Cooble uitstralen én die volgens haar ontzettend belangrijk zijn in de recruitment. Inmiddels is ‘cooblen’ uitgegroeid tot een begrip. Wat Milou daaronder verstaat? Werken aan de meest gave projecten met ondernemende collega’s die dezelfde passie delen. Voor haar is er niets mooiers dan op deze wijze ondernemen.

Nou ja, niets… Naast het ondernemerschap mag ze graag snowboarden, reizen en netflixen. Haar manier om te ontspannen. Toch is ze weer blij als ze haar collega-Cooblers terugziet op kantoor. Want het familiegevoel van Cooble, daar kan geen vers besneeuwde bergtop of goede film tegenop. En als ze klanten of kandidaten blij kan maken, soms zelfs verrassen, dan is haar dag helemaal geslaagd. Alsof het een film met een happy end is.


Mignon Coolegem - Recruitment Associate

 

Changes lives for a living. Een lijfspreuk die perfect past bij hoe Mignon in het leven staat. Als recruitmentexpert doet ze niets liever dan mensen inspireren, ze in hun kracht zetten en bij elkaar brengen. Van begin tot eind het recruitmentproces managen vraagt om creativiteit en positiviteit. Eigenschappen die je haar wel kunt toeschrijven. Kandidaten en opdrachtgevers zullen altijd op de eerste plaats staan: alles voor de juiste match. En die wordt gemaakt door een persoonlijke benadering en met een brede glimlach. Een recruitmentproces managen vraagt daarnaast om precisie, ook dat is aan Mignon toevertrouwd want zelfs de kleinste details ontglippen haar niet.


Andermans dromen waarmaken en zo de wereld een klein beetje mooier maken, Mignon zet zich vol overgave in om dat doel te verwezenlijken. Samen met haar team natuurlijk, waarop ze volledig vertrouwt en waarmee ze veel plezier heeft. Ze houdt van mensen om haar heen. Collega’s, familie, vrienden en klanten herkennen dat maar al te goed. Of zoals ze het zelf onderbouwt: people really matter! En in haar vrije tijd? Dan ontdekt ze graag nieuwe dingen, bijvoorbeeld tijdens een lange vakantie naar een mooie bestemming.


Sanne Roffel - Sourcing Consultant

Oktober 2017: Sanne stapt voor het eerst het Cooble-kantoor binnen en kijkt om zich heen. ‘Ha, fijn, denkt ze; met deze mensen gaan we stappen zetten.’ Doorzetter en perfectionist als ze is, wordt Sanne pas echt gelukkig als een moeilijke opdracht met succes wordt afgerond. Dan gaat de kurk van de fles, want successen vier je bij Cooble met elkaar. Nooit opgeven, ook al lijkt de vacature nog zo moeilijk in te vullen. Het is Sanne ten voeten uit.

Samen werken aan mooie opdrachten en elkaar ondersteunen waar nodig. En daarmee bedoelt Sanne ook écht helpen. Ze houdt ervan om eerlijk en oprecht te zijn. Om door te vragen als iets niet geheel duidelijk is en om kandidaten te leren kennen. Soms door zelfs buiten de lijnen te denken. Toch vind je Sanne ook binnen de lijnen, tijdens een goed potje volleybal in een misschien wel net zo’n hecht team. Een echte teamspeler dus, die Sanne. Zo’n iemand hebben we er graag bij.


Simone van de Laak - Sourcing Consultant

 

Het is een drietrapsraket voor Simone: kandidaten blij, klanten blij en dus Cooblers blij. Een simpele filosofie die keer op keer werkt. Hoe ze dat voor elkaar krijgt? Altijd bereikbaar zijn voor iedereen. Gewoon voor een update in het proces of om inhoudelijk te sparren. Ze vindt het belangrijk dat de lijnen zo kort mogelijk zijn en blijft op die manier betrokken bij wat er speelt. Elke situatie met een neutrale blik observeren om vervolgens de best mogelijke match te maken: dat is sourcen zoals Simone het ziet.

Als een ware detective gaat ze op onderzoek uit. Een goede inhoudelijke check op de achtergrond van kandidaten is essentieel om de juiste personen te selecteren. En die kandidaten? Die weet ze met oprechte interesse in hun ambities een reëel beeld te schetsen over wat ze mogen verwachten. Alles in overleg, voor de perfecte match. Gebeurt thuis trouwens ook. Want hoe Simone haar quality time met haar gezin doorbrengt, hangt vooral af van wat haar 2 jongens willen. Hoe dan ook, de uren vliegen voorbij!


Zoe Jaarsma - Sourcing Consultant

 

Pas maar op: Zoë weet precies hoe ze een low kick of een uppercut uit moet delen. Gelukkig doet ze dat alleen in de sportschool, waar ze graag mag kickboksen. Heerlijk alle energie er even uitgooien. Als sourcing consultant staat ze overigens ook haar ‘mannetje’. Haar geheim? Goed inlezen in wat kandidaten nu écht willen en de juiste vragen stellen. Klinkt simpel misschien, maar Zoë heeft het tot een kunst verheven. En als die ene kandidaat besmet is geraakt met Zoës enthousiasme, dan is er geen weg meer terug. Niet voor niets noemt ze haar enthousiasme een van haar sterkste punten.

Bakken. De ándere grote hobby van Zoë. Misschien wel goed te vergelijken met een sollicitatieproces. Met een mooie baan als eindproduct en de ingrediënten in de vorm van de kennis en kunde van kandidaten. Dan kijken hoe het mengt met de organisatie. Even laten rijzen en voilà, klaar is Kees. Of Zoë in dit geval. Ze vindt het geweldig om bij dit proces betrokken te zijn. Een brug slaan tussen klant en kandidaat en mensen gelukkig maken in hun werk: dát is Cooble voor haar.


Fieke Kivits - Sourcing Consultant

 

Alsof het niets is… Keihard werken bij Cooble om de beste mensen voor de mooiste bedrijven te vinden en nog eens een studie Integrale Veiligheidskunde volgen. Fieke doet het gewoon en houdt genoeg energie over om haar tegenstanders van de squashbaan te slaan. Haar sterkste eigenschap is misschien wel haar doorzettingsvermogen. Of ze nu achter staat in een set, of als de zoektocht naar de ideale kandidaat langer duurt dan gehoopt, ze geeft nooit op. Doelen zijn er om te worden bereikt, ook al is daar soms een grote omweg voor nodig.

Een omweg? Ja, het heet niet voor niets een ‘stapje extra doen’. Even bellen om te achterhalen wie de persoon achter het LinkedIn-profiel is. Het enthousiasme is in Fiekes stem te horen en slaat vrijwel altijd over op de ander. En dat zien we natuurlijk graag bij Cooble. Want hoe meer mensen geïnspireerd worden door de banen die wij in de aanbieding hebben, hoe blijer onze opdrachtgevers worden. Het mes snijdt in dit geval aan 2 kanten, want ook het bedrijf vinden dat het beste bij een persoon past, is volledig aan Fieke toevertrouwd.

Lonneke van der Sanden - Sourcing Consultant

 

Een lang en gelukkig huwelijk op zakelijk gebied. Zo ziet Lonneke haar samenwerking tussen de klanten en kandidaten het liefst. En daar steekt ze behoorlijk wat tijd in. Want net zoals bij iedere relatie moet je elkaar wel echt door en door kennen. Dus niet alleen de wensen van de kandidaat, ook wat voor profiel de klant zoekt voor hun vacature. Lonneke is niet voor niets afgestudeerd op het gebied van relatiemanagement. Deze vaardigheden komen goed van pas bij het maken van de juiste match.

Sourcen, onderzoeken en samenbrengen. Dát is nog eens multitasken. Daar blinkt Lonneke in uit. Het liefst door persoonlijk en informeel te communiceren. Ze bokst het wel voor elkaar. Letterlijk, want ze bokst in teamverband, doet mee aan crossfit en maakt graag een lange wandeling met vrienden.


 

Suzan Lips - Sourcing Consultant

 

Je weet direct wanneer Suzan het kantoor binnenloopt; de ruimte vult zich met haar enthousiasme. En dat enthousiasme werkt aanstekelijk. Bij haar collega’s én bij alle klanten en kandidaten van Cooble. Het is voor iedereen direct duidelijk dat mensen centraal staan bij Suzan.

Met haar charmes en gedreven mindset realiseert ze de beste match tussen kandidaat en werkgever, iedere werkdag opnieuw. Hoe? Door zich continu aan te passen aan de omgeving en in te spelen op de gewenste behoeftes. “Ik vind het belangrijk dat iemand zich gehoord, serieus genomen en op zijn gemak voelt.” Wanneer Suzan feedback krijgt dat iemand het een prettig gesprek vond, zie je een grote glimlach op haar gezicht verschijnen. Dat geeft energie!

Naast dat ze begint te stralen wanneer ze druk aan het werk is, maakt ze ook graag tijd voor haar vrienden en familie. En daar blijft het niet bij. Suzan is op dit moment ook druk bezig met haar opleiding huidtherapie aan de hogeschool Utrecht. Stilzitten is dus niet helemaal haar ding. Herkenbaar?

Raquel van Gool - Sourcing Consultant

 

De geheime formule van Raquel om de beste match te realiseren tussen klant en kandidaat? Simpel. Ze leert het vakgebied waar de kandidaat in werkt zo goed kennen, dat ze er uitgebreid over kan meepraten. Vervolgens richt ze als een zakelijke cupido haar pijlen op de beste werkgever. Zo heeft een klant snel de vacature gevuld en voelt de kandidaat zich er helemaal thuis. Win-win!

Daar blijft het niet bij voor Raquel. Naast dat ze zich sierlijk beweegt in het maken van de beste match, laat ze haar elegantie ook graag zien als kunstschaatsster. Het maakt niet uit in welke omgeving ze zit. Raquel weet altijd de juiste balans te vinden. Of dat nu op de werkvloer, de schaatsbaan óf bij haar opleiding Cognitive & Clinical Neuroscience is maakt geen verschil. Haar motivatie om uit te blinken in alles wat ze doet, is ongeëvenaard.

Jan Karel Sindorff - Partner - Kopie

 

Genieten van de goede dingen in het leven, zoals uitgebreid koken en tijd met zijn gezin doorbrengen. Dat doet Jan Karel het liefst. Maar vergis je niet, hij gaat net zo lief aan de slag voor Cooble. Om het verschil te maken voor de klant en om Cooble verder te ontwikkelen. Hoe hij dat het liefste doet? Door dieper in te gaan op vragen en opdrachtgevers, of werkzoekenden voor langere tijd blij te maken. Net even verder doordenken over een opdracht en een andere invalshoek vinden, om daarmee grote dromen waar te maken.

Wie Jan Karel goed kent, moet het ermee eens zijn wanneer hij zichzelf als creatief en nieuwsgierig omschrijft. Tikkeltje eigenwijs misschien, omdat hij niet snel overtuigd is van de oplossing die voor de hand ligt. Nee, Jan Karel gaat op onderzoek uit om tot die oplossing te komen. Hij wil weten wat er speelt in de recruitmentwereld, trends ontdekken en nieuwe partijen leren kennen. Als de laptop aan het einde van dag wordt dichtgeklapt, dan heeft Cooble weer een stap gemaakt. Waarnaar? Naar de dag dat het werkwoord cooblen synoniem is voor recruitment.Cooble gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.