Events

De toekomst van recruitment is al begonnen.

Versterk jezelf tijdens de sessies van onze sprekers!

Recruitment Inspiratie Event - 19 Maart

Het Bourgondische , concrete en interactieve Recruitment Inspiratie event op 19 maart in strandpaviljoen IJM te Vught. 
Ben jij erbij?

Helemaal up to date na een middag aan het water!
Recruitment is volop in beweging en heeft de laatste jaren, meer dan ooit, grote ontwikkelingen doorgemaakt. En het gaat maar door. Ben jij optimaal op de
hoogte van de belangrijkste onderwerpen? Maak je al gebruik van de aanwezige technieken en hulpmiddelen?

Laat je inspireren door bevlogen sprekers met een bijzonder verhaal. Experts uit het werkveld nemen je mee in een aantal interactieve sessies en geven je concrete tips waarmee je direct aan de slag kunt.


Sprekers

Nicol Tadema adviseert en traint werkgevers, intermediairs en jobmarketeers om met de juiste woorden hun doel(groep) te bereiken. Haar devies ‘liever 3 goede sollicitaties dan 50 middelmatige reacties.’
Nicol Tadema, voortekst.nl

Aleid Haenen, Co-Founder en COO bij YourConnector, is van oorsprong Arbeids- en Organisatiepsycholoog. Aleid gelooft dat mensen voor een organisatie het belangrijkste zijn om te kunnen groeien. Immers als je mensen floreren, floreert je bedrijf. Met YourConnector helpen zij daarom organisaties om de beste werkgever te worden, want de beste werkgevers bepalen de toekomst.
Aleid Haenen, Your Connector

Bart Huijs, ambassadeur van Jobstoryz, “Als ondernemer met een sterke basis in arbeidsbemiddeling, marketing en business development ziet Bart dat een authentieke en visueel sterke presentatie steeds meer het onderscheidende vermogen van een organisatie bepaald. Iedereen die met het merk in aanraking komt wil die echte ervaring hebben. Een visueel sterke boodschap is daarbij onmisbaar”
Bart Huijs, ambassadeur van Jobstoryz

Andre Vermaat, Mind Share, Transformeert bedrijven naar duurzame, wendbare en koersvaste organisaties. Wij geloven dat als mensen in en rondom
organisaties authentiek kiezen, communiceren en handelen zij gelukkiger, energieker en effectiever zijn. Een duurzame bedrijfscultuur is in onze ogen de hefboom naar trouwe klanten, gelukkige medewerkers en betere resultaten.
André Vermaat, Mind Share

Programma
13.30 uur Ontvangst
14.00 uur Start programma
14.15 uur Cultuur en tekst
15.45 uur Even ademhalen
16.00 uur Werkgeversmerk en Video
17.30 uur Borrel en verdieping
18.30 uur The end

Let op, dit event is enkel mogelijk op uitnodiging van Cooble en /of LEF Recruitment. Wij horen graag of jij en/of jouw introducee(s) aanwezig zijn tijdens deze bijzondere middag. Mail voor jouw aanwezigheid naar: info@cooble.nl. Voor vragen bel je naar Cooble, op nummer 06-48073508. Aan- en afmelden is mogelijk tot en met 5 maart 2020. Het aantal plaatsen is beperkt. Ben je verhinderd? Stuur deze uitnodiging dan door naar een collega.
 

Locatie
Strandpaviljoen IJM, Boslaan 49, 5263 NX Vught
We hopen je graag te zien 19 maart!


Dit evenement wordt mogelijk gemaakt in collegiale samenwerking met LEF Recruitment

Cooble gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.