Diensten

WIJ ZIJN COOBLE

Cooble is sourcing, recruitment en employer branding ineen. Het hele pakket onder 1 dak. Praktisch en de beste optie om snel slagen te maken. We zijn er voor iedereen. Grote en kleine organisaties die hulp kunnen gebruiken om talent te werven. Junior-, medior- of seniortalent dat een mooie carrièrestap wil zetten. We helpen graag. Met 8 specialisten bieden we maatwerk. Is externe hulp nodig? Ons netwerk met externe specialisten en partners is groot en groeit. En daar profiteert iedereen om ons heen van.

Sourcing

Een onmisbaar fenomeen in de zoektocht naar talent: sourcing. Bij Cooble is dat meer dan het combineren van zoektermen. Nieuwe technieken en methodes: wij zitten er bovenop en creëren nieuwe inzichten. Voor onszelf en voor anderen. Cooble helpt op alle mogelijke manieren. Van het sourcen van talent tot aan het opleiden van de beste sourcers van morgen. Met kennis en kwaliteit op een efficiëntere wijze talent vinden. Cooble wijst je de weg.Daar houdt het niet bij op. Vinden is 1, talent op verrassende wijze benaderen is 2. Misschien wel het belangrijkste onderdeel van het sourcen. Geen kant-en-klaar berichtje, maar maatwerk per persoon. Dat is de strategie die telt. Voor elke organisatie en doelgroep een andere aanpak. Cooble snapt waarom. 
Dit doen we als het gaat om sourcen: 
✓ Strategieontwikkeling. 
✓ Opzetten van talentpools. 
✓ Adviseren over sourcing technologieën. 
✓ Trainen van (aanstormende) sourcers. 

Outsourcing

Wij denken graag mee over de mogelijkheden op het gebied van outsourcing. Bij Cooble is dat meer dan het overnemen van een van jouw processen. We hebben ervaring met outsourcing en kennen de laatste trends. Cooble helpt op alle mogelijke manieren. Van het outsourcen van talent tot aan het overnemen van jouw gehele recruitmentproces (RPO). Met kennis en kwaliteit op een efficiëntere wijze talent vinden. Cooble wijst je de weg. Voor elke organisatie en doelgroep een andere aanpak. Cooble snapt waarom. 
Dit doen we als het gaat om Outsourcing: 
✓ Recruitment Proces Outsourcing (RPO) 
✓ Overnemen van deel van het recruitment proces

Werving & Selectie

Werven en Selecteren daar zijn wij goed in. Wij zijn daarin niet zomaar een Werving & Selectie partner. Wij gaan tot het gaatje om de juiste kandidaat voor jou te vinden. Dat doen wij met ons team van sourcers die als geen ander weten hoe passief talent te vinden voor jouw vacature. Voor ons sourcingsteam zijn de lastigste vacatures juist de leukste. Die uitdaging gaan wij graag aan. Wij zeggen niet overal ja op en geven jouw een eerlijk advies over het wel of niet kunnen vinden van de juiste kandidaat. Voor elke organisatie en doelgroep een andere aanpak. Cooble snapt waarom. 
Dit doen we als het gaat om Werving & Selectie: 
✓ Sourcing van kandidaten
✓ Volledige werving en selectie 
✓ Advies over de aanpak van jouw vacature

Advies & Training

Heb je het over recruitment, dan heb je het over ons. Bij Cooble hebben we de experts in huis die de stap naar verdere professionalisering durven te zetten. En vooral ook kúnnen zetten. Op elk niveau, voor organisaties met of zonder recruitmentafdeling. Geen standaardverhaal of -aanpak, wel advies op maat en een heldere strategie. We laten niets aan het toeval over.  Wij hebben de laatste ontwikkelingen op de huidige arbeidsmarkt paraat. Daarmee staan organisaties die onze hulp inroepen al met 1-0 voor. Inspelen op de laatste trends met de nieuwste middelen en advies van de beste mensen uit het vak. Dat is hoe we het doen. Hoe jij het wil? Dat is aan jou. Bij Cooble horen we graag wat je nodig hebt. 

Dit doen we als het gaat om recruitment:  
✓ Opzetten van recruitmentafdelingen. 
✓ Begeleiden/coachen van recruiters en of recruitmentmanagers. 
✓ Ontwikkelen van recruitmentstrategieën. 
✓ Adviseren en inregelen van recruitmenttechnologieën. 
✓ Trainen en ontwikkelen van (nieuwe) recruiters. 

Recruitment Scan

Wil jij weten hoe jouw recruitment organisatie eruit ziet? Wij maken een recruitment scan van jouw organisatie. Onze expert komt bij jouw organisatie langs en kan op basis van gesprekken binnen jouw organisatie een scan hiervan maken. Uiteraard hoort bij deze scan ook een stuk advies. Welk stuk binnen jouw recruitment organisatie is gezond en welk stuk wellicht helemaal niet. Waar zul je op moeten bijsturen of op moeten inzetten de komende jaren. Wij hebben de kennis van de markt en zijn op de hoogte van de laatste trends. Wij zien dagelijks meerdere organisaties en kunnen met deze kennis jouw organisatie verder helpen. Hoe jij het wil? Dat is aan jou. Bij Cooble horen we graag wat je nodig hebt. 
Dit doen we als het gaat om de recruitmentscan: 
✓ Recruitment Scan (rapport van jouw organisatie)
✓ Advies, wat is er gezond en wat niet 
✓ Toekomstperspectief 
✓ Implementatie van het advies

Cooble gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.