Sourcen is
niet moeilijk

Als je supergoed kunt vinden en verleiden.

Wat is sourcing

Wij geloven dat talent open staat voor nieuwe uitdagingen. Je moet hen alleen weten te vinden en verleiden. Op de juiste plek. Op de juiste manier.

Wij hebben altijd de laatste kennis over jouw doelgroep paraat. Hierdoor weten we jouw unicorn te vinden. Verleiden? Met gemak. Dit doen wij altijd met veel persoonlijke aandacht voor de kandidaat. Hierdoor puilen onze inboxen uit van de positieve reacties – met een response rate van ruim 65%.

Dit doen we als het gaat om sourcen: 

✓ Ontwikkelen van sourcingstrategie
✓ Opzetten van talentpools
✓ Adviseren over sourcing-technologieën 
✓ Trainen van (aanstormende) Super Sourcers
✓ Het vervullen van vacatures

6 redenen om met Cooble te werken

Analytisch, eigenwijs, klantgericht – onze Cooblers maken het verschil voor jou. Elke maand ontwikkelen wij onze mensen door middel van trainingen op het gebied van sourcing

Wij zijn de expert in vinden en verleiden – met een response rate van ruim 65%. Met persoonlijke aandacht bereiken wij elke kandidaat op de juiste manier, op het juiste moment.

We hebben de kennis in huis om elke doelgroep aan te spreken. Onze specialisten weten waar de kandidaten te vinden zijn en hoe we deze moeten benaderen.

Sourcing is ons vak. Wij doen dat niet uit de losse pols, maar hebben hier tientallen onderzoeken naar gedaan. Data driven noemen we dat.

Bij Cooble doen we wat wij beloven en beloven wij wat we doen.

Cooble is maatwerk. Wij kijken naar jouw vraag en lossen dat op een persoonlijke en creatieve manier op.

Op zoek naar Super Sourcers?

Neem gerust contact met ons op en kom langs!