Wij zijn
Cooble

Jan Karel Sindorff

Partner

Milou Verhoeks

Partner & Sourcing Geek

Simone van de Laak

Sourcing Lead

Sanne Roffel

Sourcing Consultant

Lonneke van der Sanden

Sourcing Lead

Joris Herrings

Sourcing Consultant

Precious Griffith

Senior Sourcing Consultant

Kimberley Xhofleer

Sourcing Lead

Kyra Horn

Senior Sourcing Consultant

Mike Gommans

Sourcing Lead

Rachel Kowsoleea

Sourcing Consultant

Amber Wildeman

Senior Sourcing Consultant

Lindy Heesakkers

Sourcing Consultant

Saartje Langstraat

Sourcing Consultant

Lisa van Falier

Senior Sourcing Consultant

Luuk Hennes

Senior Sourcing Consultant

Demi Badrisingh

Sourcing Lead

Sabina Muhsen

Operationeel Manager &

Marketing

Marit Beets

Social Media Marketing

Monica Sperling

Senior Sourcing Consultant

Kimberley Rijsbergen

Sourcing Consultant

Shannon Haak

Sourcing Consultant

Fleur Bosman

Sourcing Lead

Pia van de Vinne

Sourcing Consultant

Suraya Willink

Sourcing Consultant

Maike Geerlink

Sourcing Consultant

Tijn Eerden

Sourcing Consultant

Rens Timmerman

Senior Sourcing Consultant

Costin Ion

Sourcing Consultant

Robin Lucassen

Marketing Manager

Aimée van den Bos

Sourcing Lead

 

Laura Roetgerink

Sourcing Lead / Trainer

Zakia Aarab

Sourcing Consultant

Bo van der Vleuten

Sourcing Consultant

Saskia van den Hoogen

Senior Sourcing Consultant

Stephan Azzaro – Hoogerhout

Sourcing Consultant

Noa Zeelenberg

Sourcing Consultant

Blue Originals

María Benítez

Sourcing Consultant


Blue Originals

Sanne Lubberts

Sourcing Consultant

Blue Originals

Geeske Wijnen

Sourcing Consultant

Blue Originals

Pim Vesters

Sourcing Consultant

Blue Originals

Sta jij

 

hier binnenkort?

 

 

Kimberley Xhofleer -
Sourcing Lead

Zo sierlijk als Kimberley beweegt wanneer ze danst, dit doet ze namelijk op internationaal topniveau, zo sierlijk beweegt zij ook van klant naar klant. Als Sourcing Lead maakt ze bij een nieuwe klant direct deel uit van het recruitment team en weet ze iedereen met elkaar te verbinden. Dankzij haar achtergrond in Psychologie komt ze er vaak al snel achter wat andere mensen drijft en wat hun expertise is. Hierdoor weet ze precies waar een kandidaat het beste op zijn of haar plek zou kunnen zitten. Met die persoonlijke aandacht, en daarnaast haar passie voor projectmanagement, weet ze hoe ze de chaos aan het begin van de dag om kan zetten in structuur. In haar vrije tijd zet Kimberley die passie graag in bij Miss Beauty of the Netherlands, waar zij als provinciale president de missen begeleidt in hun eigen ontwikkeling.   

Manon Heideman -
Sourcing Consultant

In de roos! Manon schiet weer raak en heeft haar doel behaald. Of het nu gaat om het benaderen van een aantal kandidaten of het behalen van een deadline, Manon houdt wel van een uitdaging. En daar leert ze ook veel van, want zelfontwikkeling is voor haar erg belangrijk. Dat past goed bij Cooble. Manon is namelijk erg nieuwsgierig en leert graag nieuwe dingen. Hiermee weet ze ook kandidaten te verrassen doordat ze graag alles te weten komt over iemands carrière en interesses.

Buiten het werk om zit Manon zeker niet stil. Ze studeert hiernaast namelijk ook nog Commerciële Economie in Amsterdam. Om dit te combineren moet ze goed plannen en organiseren. Ze kan hierdoor op effectieve wijze doelen en prioriteiten bepalen. En heeft ze dan nog een gaatje in de agenda aan het einde van de dag? Dan gaat ze graag winkelen en uiteten.

Morgan Doelwijt -
Sourcing Consultant

Nieuwsgierig is Morgan zeker! Hierdoor wil ze precies weten hoe de vork in de steel zit binnen alle gebieden van haar sourcing-proces. Zo pluist ze haar vacatures helemaal uit alvorens ze aan de slag gaat en weet daarna precies waar ze naar op zoek moet. Zodra ze een passende kandidaat heeft gevonden wil ze hem of haar dan ook van haver tot gort leren kennen. Niet alleen die ene opleiding of dat ene certificaat, Morgan kijkt veel verder dan de hard skills van een kandidaat. 

En is de juiste match gemaakt? Dan werkt Morgan aan het afwerken van haar vakantie bucketlist, met zodra het weer kan als eerstvolgende bestemmingen de Malediven en Egypte. Dat is pas reizen. 

Amine Taidouch -
Sourcing Consultant/Stagiar

Amine is tijdens zijn studie Human Resource Management met een minor in Arabische Taal en Cultuur volledig ondergedompeld in de wereld van taal en communicatie. Hierdoor is hij een échte netwerker geworden en doet hij in zijn vrije tijd niets liever dan socializen. Met zijn enthousiasme en overtuigingskracht weet hij dan ook veel te betekenen voor de mensen om zich heen. Niet alleen bedrijven en kandidaten, maar ook zijn collega’s, vrienden en familie schiet hij met veel plezier te hulp. Hiervoor probeert hij in de schoenen van zijn gesprekspartner te staan om volledig te begrijpen hoe de ander zich voelt. Zo vindt hij uit welke behoeften erbij komen kijken en kan hij tot verschillende oplossingen komen. En is het probleem succesvol opgelost? Dan kan zijn dag niet meer stuk.

Tijdens zijn stage bij Cooble houdt hij zich bezig met diverse recruitment werkzaamheden en vraagstukken. Van sourcing tot zelf onderzoek uitvoeren, Amine is van alle markten thuis en staat te springen om nóg meer kennis op te doen. Aan het einde van een geslaagde dag gaat Amine voldaan naar huis en komt hij tot rust met wat tijd alleen of met familie, of gaat hij even joggen met zijn vrienden.

Laura Roetgerink -
Sourcing Consultant

Nieuwsgierig, analytisch, en oprecht geïnteresseerd. Met deze kwaliteiten en een master bedrijfskunde in de pocket duikt Laura volledig in de bedrijfsprocessen van klanten. Hierdoor weet ze als geen ander de recruitmentvraag te voorspellen en duurzaam in te vullen. Zodra ze alles weet voor haar volgende zoektocht gaat ze op zoek naar het schaars talent. Maar niet alleen de klanten onderzoekt ze met veel plezier. Ze leert de kandidaten graag goed kennen om zo de juiste match te vinden. Een medewerker is namelijk pas van waarde wanneer deze volledig op zijn of haar plek zit. Hiervoor verdiept Laura zich graag in de arbeidsmarkt en blijft ze op de hoogte van de actualiteiten.

Naast het uitpluizen van een bedrijfscultuur reist Laura ook graag naar anderen landen om hun culturen te ontdekken. Daarnaast heeft zij zich tijdens de coronacrisis veel verdiept in koken. Zo waant zij zich alsnog in buitenlandse sferen wanneer er even niet te reizen valt.  

Sanne van der Heijden -
Sourcing Consultant

Met een positieve mindset kom je ver. Doelgericht, en met een flinke dosis doorzettingsvermogen, probeert Sanne vacatures bij opdrachtgevers in te vullen. Niet denken in problemen, maar juist in oplossingen. Sanne is een frisse professional met een jonge geest die goed kan inspelen op de intrinsieke motivatie van kandidaten door middel van een open en eerlijk gesprek. Door haar studie aan de Hoge Hotelschool weet ze niet alleen kandidaten, maar ook opdrachtgevers te verrassen met haar servicegerichte houding en professionaliteit.

Leuke gesprekken met collega’s, opdrachtgevers en kandidaten. Geen gesprekken met een script, maar een oprechte klik: daar krijgt Sanne energie van! Ze houdt van reizen en is een echte Bourgondiër. En alle overgebleven energie na een geslaagde werkdag? Die steekt ze in haar passie: paardrijden volgens de Western Discipline op haar eigen paard. 

Raquel van Gool -
Sourcing Consultant

De geheime formule van Raquel om de beste match te realiseren tussen klant en kandidaat? Simpel. Ze leert het vakgebied waar de kandidaat in werkt zo goed kennen, dat ze er uitgebreid over kan meepraten. Vervolgens richt ze als een zakelijke cupido haar pijlen op de beste werkgever. Zo heeft een klant snel de vacature gevuld en voelt de kandidaat zich er helemaal thuis. Win-win! 

Daar blijft het niet bij voor Raquel. Naast dat ze zich sierlijk beweegt in het maken van de beste match, laat ze haar elegantie ook graag zien als kunstschaatsster. Het maakt niet uit in welke omgeving ze zit. Raquel weet altijd de juiste balans te vinden. Of dat nu op de werkvloer, de schaatsbaan óf bij haar opleiding Cognitive & Clinical Neuroscience is maakt geen verschil. Haar motivatie om uit te blinken in alles wat ze doet, is ongeëvenaard. 

Fieke Kivits -
Sourcing Consultant

Alsof het niets is… Keihard werken bij Cooble om de beste mensen voor de mooiste bedrijven te vinden en nog eens een studie Integrale Veiligheidskunde volgen. Fieke doet het gewoon en houdt genoeg energie over om haar tegenstanders van de squashbaan te slaan. Haar sterkste eigenschap is misschien wel haar doorzettingsvermogen. Of ze nu achter staat in een set, of als de zoektocht naar de ideale kandidaat langer duurt dan gehoopt, ze geeft nooit op. Doelen zijn er om te worden bereikt, ook al is daar soms een grote omweg voor nodig. 

Een omweg? Ja, het heet niet voor niets een ‘stapje extra doen’. Even bellen om te achterhalen wie de persoon achter het LinkedIn-profiel is. Het enthousiasme is in Fiekes stem te horen en slaat vrijwel altijd over op de ander. En dat zien we natuurlijk graag bij Cooble. Want hoe meer mensen geïnspireerd worden door de banen die wij in de aanbieding hebben, hoe blijer onze opdrachtgevers worden. Het mes snijdt in dit geval aan 2 kanten, want ook het bedrijf vinden dat het beste bij een persoon past, is volledig aan Fieke toevertrouwd. 

Lonneke van der Sanden -
Sourcing Lead

Een lang en gelukkig huwelijk op zakelijk gebied. Zo ziet Lonneke haar samenwerking tussen de klanten en kandidaten het liefst. En daar steekt ze behoorlijk wat tijd in. Want net zoals bij iedere relatie moet je elkaar wel echt door en door kennen. Dus niet alleen de wensen van de kandidaat, ook wat voor profiel de klant zoekt voor hun vacature. Lonneke is niet voor niets afgestudeerd op het gebied van relatiemanagement. Deze vaardigheden komen goed van pas bij het maken van de juiste match.

Sourcen, onderzoeken en samenbrengen. Dát is nog eens multitasken. Daar blinkt Lonneke in uit. Het liefst door persoonlijk en informeel te communiceren. Ze bokst het wel voor elkaar. Letterlijk, want ze bokst in teamverband, doet mee aan crossfit en maakt graag een lange wandeling met vrienden.

Zoe Jaarsma -
Sourcing Consultant

Pas maar op: Zoë weet precies hoe ze een low kick of een uppercut uit moet delen. Gelukkig doet ze dat alleen in de sportschool, waar ze graag mag kickboksen. Heerlijk alle energie er even uitgooien. Als sourcing consultant staat ze overigens ook haar ‘mannetje’. Haar geheim? Goed inlezen in wat kandidaten nu écht willen en de juiste vragen stellen. Klinkt simpel misschien, maar Zoë heeft het tot een kunst verheven. En als die ene kandidaat besmet is geraakt met Zoës enthousiasme, dan is er geen weg meer terug. Niet voor niets noemt ze haar enthousiasme een van haar sterkste punten. 

Bakken. De ándere grote hobby van Zoë. Misschien wel goed te vergelijken met een sollicitatieproces. Met een mooie baan als eindproduct en de ingrediënten in de vorm van de kennis en kunde van kandidaten. Dan kijken hoe het mengt met de organisatie. Even laten rijzen en voilà, klaar is Kees. Of Zoë in dit geval. Ze vindt het geweldig om bij dit proces betrokken te zijn. Een brug slaan tussen klant en kandidaat en mensen gelukkig maken in hun werk: dát is Cooble voor haar. 

Simone van de Laak -
Sourcing Lead

Het is een drietrapsraket voor Simone: kandidaten blij, klanten blij en dus Cooblers blij. Een simpele filosofie die keer op keer werkt. Hoe ze dat voor elkaar krijgt? Altijd bereikbaar zijn voor iedereen. Gewoon voor een update in het proces of om inhoudelijk te sparren. Ze vindt het belangrijk dat de lijnen zo kort mogelijk zijn en blijft op die manier betrokken bij wat er speelt. Elke situatie met een neutrale blik observeren om vervolgens de best mogelijke match te maken: dat is sourcen zoals Simone het ziet. 

Als een ware detective gaat ze op onderzoek uit. Een goede inhoudelijke check op de achtergrond van kandidaten is essentieel om de juiste personen te selecteren. En die kandidaten? Die weet ze met oprechte interesse in hun ambities een reëel beeld te schetsen over wat ze mogen verwachten. Alles in overleg, voor de perfecte match. Gebeurt thuis trouwens ook. Want hoe Simone haar quality time met haar gezin doorbrengt, hangt vooral af van wat haar 2 jongens willen. Hoe dan ook, de uren vliegen voorbij! 

Sanne Roffel -
Sourcing Consultant

Oktober 2017: Sanne stapt voor het eerst het Cooble-kantoor binnen en kijkt om zich heen. ‘Ha, fijn, denkt ze; met deze mensen gaan we stappen zetten.’ Doorzetter en perfectionist als ze is, wordt Sanne pas echt gelukkig als een moeilijke opdracht met succes wordt afgerond. Dan gaat de kurk van de fles, want successen vier je bij Cooble met elkaar. Nooit opgeven, ook al lijkt de vacature nog zo moeilijk in te vullen. Het is Sanne ten voeten uit. 

Samen werken aan mooie opdrachten en elkaar ondersteunen waar nodig. En daarmee bedoelt Sanne ook écht helpen. Ze houdt ervan om eerlijk en oprecht te zijn. Om door te vragen als iets niet geheel duidelijk is en om kandidaten te leren kennen. Soms door zelfs buiten de lijnen te denken. Toch vind je Sanne ook binnen de lijnen, tijdens een goed potje volleybal in een misschien wel net zo’n hecht team. Een echte teamspeler dus, die Sanne. Zo’n iemand hebben we er graag bij. 

Femke Sleutjes -
Recruitment Consultant

Recht door zee is Femke zeker. En als ze met kandidaten praat, gaat ze geen vraag uit de weg: met een eerlijk, oprecht gesprek is immers iedereen beter af. Ongetwijfeld hebben haar reizen naar verre landen en culturen die open houding versterkt. Daarmee weet ze als geen ander kandidaten op hun gemak te stellen. Te enthousiasmeren met haar eigen enthousiasme. Zo treedt ze ook klanten tegemoet. Wat is het echte verhaal achter het bedrijf? Alles draait immers om het juiste DNA van zowel organisaties als mensen. En natuurlijk om de match, het liefst een langdurige.

Fijn dat ze alle vertrouwen en vrijheid van Cooble krijgt om haar werkdoelen te bereiken. Hoe ze het doet, mag ze helemaal zelf weten. Dat geeft veel energie. Die kan Femke dan weer kwijt in muziek, dans en wandelen in de natuur. Zo laadt ze zich weer optimaal op voor een volgende succesvolle match.

Milou Verhoeks -
Partner & Sourcing Geek

Haar extreme passie voor recruitment en sourcing was voor Milou dé aanleiding om Cooble op te richten. Van begin af aan heeft ze met een open en eerlijke houding gebouwd aan de organisatie tot wat die nu is. Eigenschappen die Cooble uitstralen én die volgens haar ontzettend belangrijk zijn in de recruitment. Inmiddels is ‘cooblen’ uitgegroeid tot een begrip. Wat Milou daaronder verstaat? Werken aan de meest gave projecten met ondernemende collega’s die dezelfde passie delen. Voor haar is er niets mooiers dan op deze wijze ondernemen. 

Nou ja, niets… Naast het ondernemerschap mag ze graag snowboarden, reizen en netflixen. Haar manier om te ontspannen. Toch is ze weer blij als ze haar collega-Cooblers terugziet op kantoor. Want het familiegevoel van Cooble, daar kan geen vers besneeuwde bergtop of goede film tegenop. En als ze klanten of kandidaten blij kan maken, soms zelfs verrassen, dan is haar dag helemaal geslaagd. Alsof het een film met een happy end is. 

Jan Karel Sindorff -
Partner

Genieten van de goede dingen in het leven, zoals uitgebreid koken en tijd met zijn gezin doorbrengen. Dat doet Jan Karel het liefst. Maar vergis je niet, hij gaat net zo lief aan de slag voor Cooble. Om het verschil te maken voor de klant en om Cooble verder te ontwikkelen. Hoe hij dat het liefste doet? Door dieper in te gaan op vragen en opdrachtgevers, of werkzoekenden voor langere tijd blij te maken. Net even verder doordenken over een opdracht en een andere invalshoek vinden, om daarmee grote dromen waar te maken. 

Wie Jan Karel goed kent, moet het ermee eens zijn wanneer hij zichzelf als creatief en nieuwsgierig omschrijft. Tikkeltje eigenwijs misschien, omdat hij niet snel overtuigd is van de oplossing die voor de hand ligt. Nee, Jan Karel gaat op onderzoek uit om tot die oplossing te komen. Hij wil weten wat er speelt in de recruitmentwereld, trends ontdekken en nieuwe partijen leren kennen. Als de laptop aan het einde van dag wordt dichtgeklapt, dan heeft Cooble weer een stap gemaakt. Waarnaar? Naar de dag dat het werkwoord cooblen synoniem is voor recruitment.

Monica Sperling -
Sourcing Consultant

Tussen het werken door even varen over de Amazone is voor Monica alledaagse koek. Ze woont namelijk in Brazilië! Werken vanuit dit prachtige land boost natuurlijk enorm je creativiteit. Bij Cooble kan Monica deze creativiteit met alle gemak de vrije loop laten om kandidaten op een persoonlijke en originele manier te verleiden om in gesprek te gaan met de klant. Dankzij haar empathisch vermogen weet ze zich altijd te verplaatsen in de kandidaat waardoor ze makkelijker de juiste match vindt. Monica is afgestudeerd in HRM en zit zelf nu helemaal op haar plek waardoor ze weet hoe belangrijk het is om je thuis te voelen in een organisatie. Zélfs als dit vanaf de andere kant van de wereld is! De mogelijkheden zijn oneindig. 

Amber Norbart -
Sourcing Consultant

Het enthousiasme spat er bij Amber vanaf! En dat werkt aanstekelijk. Dankzij haar positieve en energieke karakter kan ze niet alleen heel goed met haar collega’s overweg, maar weet ze met haar woorden ook kandidaten in actie te brengen. Doordat bij haar eerdere ervaring klantcontact altijd centraal stond, weet Amber als geen ander hoe belangrijk goede communicatie is. Ze is erg sociaal aangelegd waardoor deze gewoonte voor haar een tweede natuur is.

Vanuit haar opleiding Bedrijfskunde kan ze ook goed bij klanten anticiperen op de vraag die gaat komen. Tijdens haar opleiding heeft ze geleerd vanuit een brede visie naar organisaties te kijken en kan ze zich zo richten op verbeteringen en vernieuwingen van bedrijfsprocessen.  

 

Katiuscia Azzaro-Hoogerhout -
Sourcing Lead

Haar bijnaam is de pitbull, en zo heet ze niet voor niks! Katiuscia is een echte doorzetter en haalt altijd het onderste uit de kan. Door haar enthousiasme weet ze anderen te overtuigen om een kopje koffie te doen en samen te kijken naar de nieuwe stap in hun carrière. 

Maar blaffende honden bijten niet en zo is Katiuscia juist poeslief als het gaat om het contact met kandidaten. Ze geeft namelijk altijd een advies mee, blijft graag in contact, en is open en transparant. Na zelf verschillende stappen gemaakt te hebben in haar eigen carrière heeft ze nu haar droombaan gevonden, want hoe mooi is het om mensen aan een baan te helpen die daadwerkelijk bij hen past! Haar competitiviteit kan ze niet alleen kwijt in haar werk, maar past ze ook graag toe in haar vrije tijd tijdens een potje voetbal.

Kimberley Rijsbergen -
Sourcing Consultant

Als professioneel kitefoil racer manoeuvreert Kimberley zich door het wilde water. Ze calculeert alle factoren die de zee onrustig maken en gaat zo haar overwinning tegemoet! Ook bij Cooble weet Kimberley hoe ze het best de onrustige wateren van de arbeidsmarkt kan navigeren. Dankzij de diverse instructeursopleidingen die ze heeft gevolgd kijkt ze tijdens het sourcen naar het individu. Jong of oud, dat maakt voor Kimberley niet uit. Ze weet hoe ze mensen kan verbinden aan die ene nieuwe stap die perfect bij ze past. Op deze manier inspireert ze ook anderen om te gaan naar waar de wind hen heen blaast.

Demi Badrisingh -
Sourcing Consultant

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Met dit in haar achterhoofd weet Demi uit elke dag iets positiefs te halen. En dat is aanstekelijk! Hierdoor bouwt ze snel een band op met klant én kandidaat. Het liefst verrast Demi hen met kleine gebaren. Vanuit haar eerdere ervaring als Recruitment Consultant weet ze namelijk al alle fijne kneepjes van het vak. Demi heeft maar één doel: de unicorns vinden. Hiervoor moet je volgens haar risico’s durven nemen, en het avontuurlijke in haar is daar niet bang voor! In haar vrije tijd durft ze ook risico’s te nemen met haar kook- en bakkunsten. Het liefst probeert Demi elke dag een nieuw recept uit en weet ze er net als bij Cooble weer iets moois van te bakken.

Joris Herrings -
Sourcing Consultant

Wanneer Joris gas geeft is hij niet meer te stoppen! Niet alleen bij zijn hobby motorrijden weet hij situaties snel accuraat in te schatten, ook bij Cooble anticipeert hij op de veranderende vraag van de arbeidsmarkt. Joris heeft een master Farmacie gestudeerd waarvoor hij in een kinderoncologie ziekenhuis heeft gewerkt. Hierdoor weet hij hoe belangrijk het is om secuur te werk te gaan. Ook bij Cooble zien wij zijn analytisch vermogen en nauwkeurigheid terug. Zo kan hij snel verbanden leggen tussen de persoonlijke hobby’s van een kandidaat en de inhoud van de vacature. Daarmee weet hij altijd de kandidaat te verrassen. Wanneer Joris niet op de weg te vinden is, is hij in de natuur. Naast de adrenaline van de motor houdt hij van het strand en een mooie hike.

Sabina Muhsen -
Sourcing Consultant

Als sociale vlinder fladdert Sabina graag rond bij Cooble. In het verleden heeft ze al vaak met klanten gewerkt als schoonheidsspecialiste en kapster, maar nu past ze haar sociale vaardigheden toe bij Cooble. Sabina stelt hierdoor met plezier aansprekende berichten op naar kandidaten die niet al te serieus en zakelijk zijn. Zo voelen kandidaten zich al snel op hun gemak. Waar ze ook neerstrijkt, er ontstaat altijd een wervelwind van positiviteit. Ook is ze een tikkeltje perfectionistisch, waardoor je van haar geen half werk zal zien. Sabina’s motto is pluk de dag, je weet namelijk nooit of er morgen nog één is! Ze vinkt dan ook graag alles van haar to do lijst af. En is de werkweek dan een succes? Dan fladdert ze vrolijk rond tijdens een dag of weekendje weg met haar familie.  

Inez Aarntzen -
Sourcing Consultant

Zon, zee, strand en… Cooble! Inez woont op het prachtige Curaçao en weet vanuit dit zonnige oord klant en kandidaat te verrassen met haar juridische kennis. Vanwege haar studie Sociaal Juridische Dienstverlening en eerdere ervaring bij het Ministerie van Justitie weet ze namelijk als geen ander wat het juridische werkveld nodig heeft. Dankzij haar doorzettingsvermogen en zorgvuldige karakter weet ze de onderste steen boven te halen en ziet ze juist dat ene detail wat een ander niet vindt. Hierdoor schrijft Inez leuke persoonlijke benaderingsberichten. Is de dag geslaagd, dan maakt ze er een feestje van op een indoor fiets tijdens haar hobby rocyclen!

Kay Smeets -
Sourcing Consultant

Kay slaat effectballen uit onmogelijke hoeken en weet elke kandidaat zo keer op keer weer te verrassen. Met oog voor de klant duikt hij in de vacature en pluist deze helemaal uit. Zodra hij alle ins en outs van de vacature weet, richt hij zich op het vinden en verleiden van de juiste kandidaten. Momenteel werkt hij aan een master Supply Chain Management aan de Universiteit van Maastricht en weet daardoor precies hoe hij zijn commerciële talenten in kan zetten als Sourcing Consultant. Maar… Kay scoort niet alleen punten tijdens zijn werk bij Cooble, hij is in zijn vrije tijd ook regelmatig op het voetbal- en padelveld te vinden!

Saartje Langstraat -
Sourcing Consultant

Kwast in de hand. Een heleboel creativiteit. Saartje weet keer op keer het perfecte plaatje te schilderen. Maar niet alleen in haar vrije tijd vindt ze dat perfecte plaatje. Saartje weet als geen ander hoe ze de juiste kandidaat vindt en trekt hiervoor graag alles uit de kast. Dankzij haar studie International Media and Communication weet ze altijd een welgekozen communicatiestrategie toe te passen. Als een echte kunstenares stuurt ze de leukste persoonlijke berichten, waarbij ze meer kijkt naar de mens in kwestie in plaats van alleen de baan. Zo brengt Saartje heel wat kleur in het sourcingvak.

Esther Coers -
Office Manager

Van sun salutation tot downward facing dog, Esther weet zich in haar vrije tijd in allerlei bochten te wringen als organisator van yogaweekenden en
-retraites. Ze komt volledig tot rust wanneer alles goed georganiseerd is en voelt zich dan ook helemaal thuis in haar rol als officemanager en marketingsupport bij Cooble. In deze all-round functie voelt Esther zich als een vis in het water; ze houdt zich namelijk graag bezig met heel wat verschillende activiteiten waar ze haar creativiteit op kan loslaten. Ook in haar vrije tijd zal je haar zien in de meest uiteenlopende hobby’s en probeert ze telkens weer wat nieuws uit. Op haar bucketlist van dit jaar staan paardrijden en golf.
Namasté, Esther!

Mike Gommans -
Sourcing Consultant

Geen genade, winnen staat op nummer 1. Dat is niet alleen hoe Mike zijn vrienden en familie volledig inmaakt met (bord)spellen; met deze winnaarsmentaliteit zet hij zich ook in voor het behalen van zijn doelen. Zonder doel kun je namelijk niet scoren. Hiervoor zet hij graag een stapje extra, zowel voor klant als kandidaat. Mike doet wat hij belooft en stelt eerlijkheid en transparante communicatie centraal. Dit leidt vaak tot échte connecties met kandidaten. Is er een match gevonden? Dan kan zijn geluk niet op. Echter weet hij niet alleen bij Cooble te scoren. Na een succesvolle werkdag is Mike ook vaak op het voetbalveld te vinden.

Luuk Hennes -
Sourcing Consultant

Doelgericht gaat hij te werk. Naast dat Luuk in zijn vrije tijd veel voetbalt, weet hij ook te scoren in zijn werk als Sourcing Consultant. Zijn sociale kwaliteiten gooit hij hiervoor graag in de strijd. Hierdoor weet Luuk alles op een leuke manier te brengen, zonder onnodig veel woorden te gebruiken. Maar… De wedstrijd is voor hem pas gewonnen als alle partijen tevreden zijn. En is dat gelukt? Dan viert Luuk dit graag met een biertje met zijn vrienden. Naast Cooble is hij ook nog bezig met een totaal andere tak van sport, namelijk een hbo-studie commercieel management.

Kimberley Kuitenbrouwer -
Sourcing Consultant

Onderzoeken, analyseren, en organiseren. Zo creëert Kimberley orde vanuit de chaos met haar achtergrond in Data Analysis en Business Development. Van crypto currencies tot online ondernemen, Kimberley weet als geen ander hoe de digitale wereld draait. Haar georganiseerde en analytische karakter past ze ook graag toe binnen Cooble. Opvolging is namelijk key volgens Kimberley. Zo verrast ze klant én kandidaat.

Nynke Atsma -
Sourcing Consultant

Het geheime recept van Nynke? Balans! Als sourcing consultant bij Cooble en studente Voeding en Diëtetiek brengt Nynke graag balans in het leven van anderen met het helpen vinden van een passende nieuwe baan en gezonde levensstijl. Door haar nieuwsgierige karakter wil ze alles ontdekken over een vacature en kandidaat zodat ze over de juiste kennis beschikt voor het maken van een match. Zodra ze een leuk profiel heeft gevonden laat ze haar creativiteit de vrije loop in haar persoonlijke berichten. Aan het einde van de dag brengt Nynke ook balans in haar eigen leven door te sporten en te koken. Zo gaat ze in haar vrije tijd het liefst op zoek naar nieuwe recepten voor de lekkerste gerechten.

Wanda Pires -
Sourcing Lead

We gaan op avontuur! Met ervaring in de toeristische sector neemt Wanda je mee naar het land van alle mogelijkheden. Een overstap maken naar een nieuwe baan doe je natuurlijk niet zomaar. Gelukkig is die stap met Wanda aan je zijde als reisgids een ontspannen zaak! Voor haar maakt persoonlijkheid het verschil en doet ze er met haar sympathieke en ontspannen persoonlijkheid alles aan om iemand zich gehoord en gezien te laten voelen. Is de ideale bestemming voor de kandidaat gevonden? Dan komt ze zelf het liefst volledig tot rust door tijd door te brengen met haar gezin en te longboarden door het kralingsebos!

Sanja van Mensvoort -
Sourcing Consultant

Sanja laat zich niet verrassen en staat altijd klaar met het racket in beide handen. Niet alleen wanneer ze tennist, ook bij Cooble heeft ze een sterke backhand door haar uitgebreide kennis over klant, vacature en kandidaat. Haar geduldige karakter draagt eraan bij dat ze de tijd neemt; Sanja leest met plezier de profielen door en besteedt veel aandacht aan haar contact met de kandidaat. De wedstrijd is voor Sanja gewonnen wanneer niet alleen de klant tevreden is met de match, maar ook de kandidaten het contact positief hebben ervaren. Werkgeluk staat voor haar centraal. Vanwege Sanja’s achtergrond in HR gelooft ze dat iedereen een perfecte baan verdient, en daar draagt zij graag aan bij.

Christina Lazaros -
Sourcing Consultant

Christina leest als rechtenstudent niet alleen de wetboeken van kaft tot kaft, maar ook profielen van kandidaten neemt ze grondig door. Haar favoriete onderdeel? Persoonlijke recensies van bekenden! Zo krijgt ze een beter idee van wie de persoon is achter het profiel. Na zich geheel ingelezen te hebben in kandidaat, vacature, en bedrijf benadert ze alleen kandidaten die de juiste match zouden kunnen zijn. Christina geeft graag de voorkeur aan kwaliteit boven kwantiteit.
Naast Cooble werkt Christina ook in naam van een bewindvoerder. Hierdoor heeft ze geleerd dat mensen altijd een kans verdienen. Christina ziet wekelijks veel mensen die een tegenslag in hun leven hebben ervaren waardoor ze niet hun droombaan hebben kunnen waarmaken. Haar missie bij Cooble is dan ook om iedereen die droombaan alsnog voor te leggen!

Lindy Heesakkers -
Sourcing Consultant

Op alfabetische volgorde of op kleur, Lindy is een heus organisatietalent. Hierdoor weet ze als geen ander wat de volgende stappen zijn in haar proces, waarmee ze iedereen gerust weet te stellen. Lindy is continu op zoek naar de beste manier of tool om haar resultaten te verbeteren. Heeft ze weer iets nieuws ontdekt? Dan deelt zij dit met liefde met haar collega’s. Dankzij haar ervaring als teamleider van een beautysalon weet ze perfect hoe ze anderen op een positieve manier kan benaderen en gerust kan stellen. Lindy weet anderen te motiveren en mee te krijgen voor de uitvoering van de plannen, en dat doet ze met flair. Je kunt haar dan ook zeker wakker maken voor een escaperoom!

Eva Verbeemen -
Sourcing Consultant

Als fashionista gaat Eva op zoek naar kandidaten zoals ze in een webshop op zoek gaat naar het perfecte jurkje voor dat ene feestje. Mode is namelijk haar passie. Om de juiste match te vinden wil ze graag het naadje van de kous weten. Hierdoor is Eva benieuwd naar hobby’s en persoonlijke interesses om iemand optimaal te kunnen leren kennen.
Cooble is voor Eva uniek vanwege de open en toegankelijke sfeer waarbij er veel ruimte is om te ondernemen en zelfstandig te leren werken. Vanwege haar achtergrond in Bouwkunde en opleiding tot Management Assistent heeft ze in veel gevallen al brede kennis die ze goed toe weet te passen tijdens het sourcen. Hier wordt ze enthousiast van, wat zich spiegelt in haar berichten. Is de match uiteindelijk gevonden? Dan kan het feest beginnen!

Amber Wildeman -
Sourcing Consultant

Van thinking outside of the box tot vormgeef opdrachten in haar vrije tijd, Amber tekent het liefst een beetje buiten de lijntjes. Ze weet als de beste hoe ze creatieve oplossingen ten uitvoer moet brengen, Amber heeft namelijk op de kunstacademie gezeten! Toch zat ze in het kunstatelier niet op haar plek en weet ze uit eigen ervaring hoe belangrijk het is voor je eigen geluk om op de goede plek te zitten. En dus koos Amber ervoor om anderen te helpen met het vinden van hun perfecte werkplek. Is die juiste werkplek gevonden? Dan ontdekt ze graag nieuwe plekjes waar ze heerlijk kan eten of wandelen.

Ryan Sheikrojan -
Sourcing Consultant

Door zijn passie voor reizen is Ryan vaak te vinden in het buitenland. Zoals hij graag navigeert door andere gebieden en culturen, zo navigeert hij zich ook door de digitale wereld, op zoek naar de juiste kandidaat. Ryan heeft alle ervaring in het scouten en benaderen van mensen als organisator van Misters of the Netherlands en weet door zijn achtergrond in toerisme hoe hij kandidaten en klanten het beste aan kan spreken. Dit doet hij het liefst met humor zodat de ander zich direct op zijn of haar gemak voelt. Daarnaast heeft Ryan een achtergrond in handel en administratie waardoor hij alles schriftelijk op orde heeft. Zo weet hij alle disciplines samen te brengen binnen zijn werk bij Cooble.

Caro Boonen -
Sourcing Consultant

Doelgericht gaat Caro te werk, op zoek naar de juiste kandidaat. Als toerist op iemands profiel kijkt ze goed rond en leert ze alles over de gemaakte carrièrestappen. Deze ambitieuze jurist in spe neemt haar werk serieus en neemt graag de tijd voor waar ze mee bezig is. Zo kan ze al snel met iemand meepraten over hun eigen ambities. En krijgt ze dan een leuke reactie op haar bericht? Dan springt Caro een gat in de lucht. Daar krijgt ze energie van. Om een geslaagde werkdag te vieren drinkt ze aan het einde van de dag graag een wijntje met haar vriend bij een heerlijk home-made Italiaans of Aziatisch diner.

Indy Kames -
Sourcing Consultant

Waarom? Daarom! Indy houdt zich niet alleen bezig met de hoe en wat van een nieuwe opdracht, maar houdt zich ook bezig met waarom deze opdracht er nu is. Ze verdiept zich dan ook graag in het bedrijf en de bedrijfsvoering om volledig op de hoogte te zijn van de situatie. De opdracht is voor Indy namelijk alleen geslaagd wanneer ze zeker weet dat de beste kandidaat is gevonden en de klant helemaal tevreden is. En contact met de kandidaten? Dat neemt ze serieus, waarbij persoonlijk en goed contact centraal staan voor een fijne communicatie. Indy kan niet alleen met Nederlandse klanten en kandidaten overweg, dankzij haar opleiding European Studies weet ze ook als geen ander hoe ze overweg kan met internationale klanten en kandidaten.

Eva de Vries -
Sourcing Consultant

Licht uit. Zelfspot aan. Dat is hoe Eva in het leven staat, ze is namelijk altijd haarzelf met een beetje zelfspot. Daardoor voelen mensen zich al vaak snel op hun gemak bij haar in de buurt. Daarnaast voelt ze goed aan wanneer het tijd is om gedisciplineerd te werk te gaan en is ze ook prestatiegericht. Een werkdag is voor Eva dan ook geslaagd wanneer ze heeft bereikt wat ze wilde en weet dat ze alles eraan heeft gedaan om haar doel te bereiken. Door haar wedstrijdmentaliteit is ze klaar voor elke uitdaging! Dat past goed bij Cooble.

Ook in haar vrije tijd staat ze klaar voor een uitdaging. Elk jaar fokt ze namelijk veulens uit een van de betere merrielijnen van Nederland om ze vervolgens te verkopen. Ze brengt dan ook veel tijd door met haar paarden en haar zoontje.

Precious Griffith -
Sourcing Consultant

Oog voor detail heeft ze zeker! Precious was voordat ze begon met haar werk bij Cooble namelijk Moleculair Biologisch Ingenieur. Haar wereld werd haar toch iets te klein in het laboratorium waardoor ze de stap heeft gemaakt naar Sourcing Consultant. En dat doet ze goed. Precious let er niet alleen op of iemand aan alle eisen voldoet voor een functie, maar ook of iemand een cultural fit is. Past een nieuwe medewerker ook écht in de cultuur van een organisatie? Talent kan volgens haar namelijk alleen floreren als het op de juiste plek zit. Zo verheft ze sourcing naar een nieuw niveau.

Precious is zelf ook een organisatietalent. Hierdoor organiseert ze met veel plezier game- en filmavonden of heerlijke diners voor haar naasten. Daarnaast reist ze ook graag de wereld rond en werkt ze op dit moment zelfs vanuit Thailand! Dat is nog eens digital nomading.

Hey!

Welkom bij Cooble!

Kyra Horn -
Sourcing Consultant

Met vol gas gaat Kyra aan de slag en heeft ze binnen de kortste keren de pipeline gevuld. Door haar jonge moederschap weet ze namelijk als geen ander hoe je efficiënt kan multitasken en prioriteiten moet stellen. Hierdoor kan ze vaak al snel beginnen met haar favoriete onderdeel, de persoonlijke benadering. Met haar empathisch vermogen en nuchterheid weet ze de kandidaten te verrassen. Ze biedt namelijk graag een luisterend oor en denkt mee over de toekomst. Hierbij vertelt ze eerlijk en duidelijk hoe de situatie in elkaar steekt om zo de beste match te kunnen vinden tussen bedrijf en kandidaat.

En heeft ze dan een succesvolle sourcingdag gehad? Dan zingt zij haar hoogste lied. Letterlijk, want Kyra kan goed zingen. Zo heeft ze in het verleden opgetreden als zangeres en zelfs een aantal prijzen gewonnen.